Päätin testata yleensä suolaisille täytteille tarkoitettuja krustadeita tällä kertaa makealla täytteellä. Aika mielenkiintoinen tuo suolaisen kuoren ja makean täytteen yhdistelmä, itse tykkäsin näistä kovasti! Pöydästä katosivat myös melko nopeasti, joten kyllä taisivat muillekin kelvata.

Koristeet on tosi kiireellä tekaistu, ja se kyllä näkyy... :)

 

Todella helppo ja nopea tarjottava!

 

Valmiita Krustadi-kuoria (löytyvät ainakin isommista kaupoista suolaisten keksien lähettyviltä)

Vispikermaa

Sokeria

Viinirypäleitä

Suklaata koristeluun

(Elintarvikeväriä)

 

Paloittele ja sulata suklaa miedohkolla lämmöllä. Kaada pursotuspussiin, ja pursota haluamiasi kuvioita leivinpaperille tyllan avulla, tai leikkaamalla pienen reiän pakastepussin kulmaan. Nosta jääkaappiin jähmettymään.

Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Voit myös värjätä halutessasi esim. pastaväreillä. Pursota kermaa tähtityllalla kuppien sisään. Laita kuppeihin vielä suklaakoriste, sekä puolikas viinirypäle, ja krustadit ovat valmiita tarjottavaksi!